Online Piano Spelen


Online piano spelen

Op deze pagina kan je online piano spelen :-). Klik met je muis op een toets of gebruik je toesenbord vanaf de leter a t/m ;. Je kan ook de zwarte toetsen bespelen, bijvoorbeeld de W op het toetsenbord is de C#

Spelen van akkoorden op de piano

Natuurlijk is dit een vrij primitieve piano, maar als je bijv op school of op je werk zit en je wilt nog even wat oefenen, of je hebt nog geen piano gebruik dan deze gratis online piano. Online piano spelen op 1 octaaf met het keyboard van je computer.

Als je nog geen piano akkoorden kent probeer het dan eens met het toetsenbord van je computer:

c maj akkoord = A D G
c mineur akkoord = A E G
D maj akkoord = S T H
D mineur akkoord = S F H

Of wil je een liedje spelen? Bijvoorbeeld Vader Jacob gaat zo:

ASDA ASDA DFG DFG GHGFDA GHGFDA KGK KGK

En lukt het al een beetje? Zie je wel, piano spelen is leuk!

Online Piano Spelen

Vind je piano spelen leuk en denk je erover om zelf een piano te kopen? Weet je al of je een elektrische piano of een akoestische piano wilt kopen? Je kan er op deze website meer informatie over vinden. Een piano huren is ook mogelijk.

Pianoles

Ga je zelf online piano leren spelen of neem je piano les? Je kan bij een piano leraar in de buurt lessen volgen of online pianoles nemen. Leer verder op deze website om alle mogelijkheden uit te vinden.

Piano kopen

Als je genoeg hebt geoefend met online piano spelen kun je een piano kopen! Want wat is er nou leuker dan in het écht piano te spelen? Maak indruk op je vrienden en familie en neem plaats achter je nieuwe piano of vleugel. Je kunt natuurlijk ook een tweedehands piano kopen. Of wat dacht je van een digitale piano? Dan kun je een hoofdtelefoon opzetten als het toch nog niet zo goed wil lukken. Veel piano speelplezier!